POGOJI POSLOVANJA

Vse naše kupce vljudno naprošamo, da si pred nakupovanjem in pred uporabo naše spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene splošne pogoje poslovanja. V kolikor nadaljujete z nakup v naši spletni trgovini, štejemo, da ste seznanjeni z vsemi pogoji poslovanja in da se z njimi tudi strinjate. Podjetje Naš kotiček, Anja Korenjak s.p. si pridružuje pravico do sprememb pogojev v spletni trgovini www.naskoticek.si, pridružujemo si tudi pravico do tiskarskih napak.

PODATKI

Naslov spletne trgovine: www.naskoticek.si
Ime podjetja: Naš kotiček, unikatni izdelki Anja Korenjak.s.p.
Naslov: Stojnci 20 E, 2281 Markovci, Slovenija
E-pošta: naskoticek90mail.com
Telefon: 00386 31 418 081
Matična številka: 7132611000
Davčna številka: 10494634
Transakcijski račun: SKB, SI56 0318 2100 0379 392
Davčni zavezanec: Ne

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Naš kotiček se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
• Identiteto podjetja ( ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
• Kontaktne podatke, ki uporabnikom omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo ( e-pošta, telefon)
• Bistvene značilnosti blaga oziroma storitve,
• Dostopnost izdelkov ( vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
• Pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
• Vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
• Način plačila in dostave,
• Časovno veljavnost ponudbe,
• Rok, v katerem je že možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop, polek tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
• Pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji naskoticek.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Naš kotiček, Anja Korenjak s.p. in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko naskoticek.si urejajo s temi splošnimi pogoji. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku veljajo določila zakona o varstvu potrošnikov. Naš kotiček, Anja Korenjak s.p. in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti pri nakupih preko naskoticek.si urejajo s sprejemom pogojev ob izvedbi registracije na strani naskoticek.si.

CENE

Vse cene oblikuje ponudnik in so označene v evrih (EUR). Cene so predstavljene kot redne cene ali kot akcijske cene. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o oddanem naročilu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.
Vse cene so brez DDV, saj nismo zavezanec za DDV.

LASTNOSTI ARTIKLOV

Fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo natančnih lastnosti izdelkov ( glede barvnega odstopanja).

NAČIN PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
• Plačilo po predračunu na račun ponudnika

Uporabnik se lahko odloči za plačilo na naš račun. Takoj po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR.
Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja v roku 5 dni po prejemu predračuna. Plačilo lahko izvede preko svojega e-bančnega računa. V kolikor izvedete plačilo po predračunu in želite, da je izdelek odpremljen takoj, nam pošljite potrdilo o plačilu na naskoticek90@gmail.com. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke.
Stroški pakiranja in dostave so: nakup do 10 € poštnina znaša 1,80 €, nakup nad 10,00 € do 50,00 € znaša 3,20 €, pri nakupu nad 50,00 € brezplačno.
Možen je tudi osebni prevzem. V tem primeru stroškov prevzema ni.

IZDAJA RAČUNA
Ponudnik kupcu izda račun z razčlenjenimi stroški. Račun za opravljene storitve boste prejeli v fizični obliki.


NAROČANJE

Naš kotiček, Anja Korenjak s.p. preko naskoticek.si sprejeta naročila obravnavala kot ne preklicana. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

IZVEDBA ALI ZAVRNITEV NAROČILA

Naskoticek.si bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričel v najkrajšem možnem času. O začetku izvedbe vašega naročila vas bomo obvestili s sporočilom na vaš elektronski naslov. Anja Korenjak s.p. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

DOSTAVA IN VRAČILO

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, razen če pride do nepredvidljivih dogodkov na katere ne more vplivati (naravne katastrofe, nepričakovan zamik dostave s strani dobaviteljev..).
Artikel je možno prevzeti osebno ali preko dostavne službe. Plačnik dostave in vračila je kupec (naročnik). Cenik dostave je naveden med samim naročilom artikla. Stroške dostave in vračila artiklov v primeru pravice, ki jo ima potrošnik po zakonu o varstvu potrošnikov za sklepanje pogodb na daljavo krije kupec.
Fizične osebe lahko na naskoticek.si kupljene izdelke vrnejo v roku osmih dni po prejemu na sedež podjetja Naš kotiček, Anja Korenjak s.p. ali nas o tej želji pisno obvestijo najkasneje v roku osmih dni po prejemu blaga in sicer na naslov naskoticek90mail.com. V slednjem primeru mora kupec najkasneje v naslednjih osmih dneh blago nepoškodovano tudi vrniti na naš naslov.
Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa. Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti).
Stroški, ki bremenijo potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, so neposreden stroški vračila blaga ter v primeru, da so izdelki rabljeni, poškodovani ali brez originalne embalaže, tudi ustrezna odškodnina, katera bo z zapisnikom ocenjena ob vračilu blaga.

V primeru kadar naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila tega poglavja ne veljajo. Vaše zahtevke za vračilo blaga bomo v teh primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine ter možnosti, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji.PERSONALIZIRANI IZDELKI

Pri izdelkih, kjer se izveze ime otroka, se kupnina ne vrača. Dostava personaliziranih izdelkov ni možna v istem dnevu in ni možna med vikendi in prazniki. Personalizirani izdelki so odpremljeni drugi ali najkasneje tretji dan po prejemu naročila. O čakalni dobi je naročnik obveščen po e-pošti.
VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

KOMUNIKACIJA

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
• pošiljatelj bo jasno razviden,
• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
• jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.Lokacija

Naš Kotiček

Stojnci 20 E,
2281 Markovci
Slovenija
Telefon: +386 31 418 081

eMail: naskoticek90@gmail.com

Če imate kakšno vprašanje, prosim uporabite spodnji obrazec, da z nami stopite v kontakt.

Imate vprašanje o naši ponudbi?

Pošljite nam ga na naš email in z veseljem vam bomo pomagali.
Brez dnevnega počitka smo vam na volju od 8.00 do 18.00 ure.
Kontaktirajte nas na 031 418 081 ali naskoticek90@gmail.com.

Hvala, Anja

  • Rojstni dnevi
  • Krsti / obhajilo / birma
  • Rojstni dnevi & praznovanja
  • Poroke
  • Prazniki
  • ...